geen traject

wel zelfkennis?

Het kan zo zijn dat een heel traject voor jou net een stap te ver is. Dat kan. Daarom komen we je graag tegemoet met een krachtige sessie. Hierin krijg je heldere handvatten om weer vooruit te kunnen.

krachtige sessie

Wil je weten welke karakterstijlen jouw gedrag aansturen en hoe je deze productief kunt benutten, zonder dat je een traject aangaat? Plan dan een karakterkennis sessie in. Hier zoomen we in op wat jou jij maakt. En we ontdekken welke patronen een rol spelen in jouw leven. Je krijgt een helder overzicht mee naar huis waar je echt wat aan hebt.

Quick fix

Seks, drugs, destructieve relaties, emotie eten, gamen, noem het maar op. We hebben alle vluchtroutes inmiddels wel gezien. En we snappen het. Maar het is wel de easy way. En het blijft telkens niets meer dan een quick fix. Tot je er echt iets aan gaat doen. De Karakterschool is er voor jou als jij dat diep van binnen ook weet. Als je snapt dat al deze patronen je niet alleen afremmen, maar zelfs afstoppen.

Die belemmeringen gaan we tackelen. Vertrouw jij ons, dan vertrouwen wij jou. Met de Karakterschool stop je met vluchten. Pak je de regie terug. En begin je met bouwen aan een nieuw leven. Met meer rust in je kop. Want dat verdien je.

Klaar met die slachtofferrol? Mooi!

Is het tijd voor actie en wil je aan de slag met hoe je beslissingen neemt, de cirkel doorbreken en de touwtjes in handen krijgen? De deuren van de Karakterschool staan wagenwijd voor je open. Vul onderstaand formulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

    Start Whatsapp
    Ready to change your life?
    Waar kan ik je mee helpen?