Effectief traject voor

Nazorg

ineens moet je het zelf doen

 

neem de controle over het leven

Klinkt simpel toch? Even ademen en weg zijn je trauma’s en onverwerkte emoties. Zo werkt het natuurlijk niet. TRB® richt zich op acht verschillende ademtechnieken die ervoor zorgen dat je loskomt van je belemmerende gedachtes zodat je je vrijer voelt en kunt focussen op je lichaam.

Zo ontstaat er een natuurlijke wisselwerking tussen gedachten, gevoelens en belevingen. Het doel? De blokkades wegwerken om makkelijker bij je onderbewustzijn te komen. Een soort krachtige hypnose waarin je vrij bent om opgeslagen shit uit de weg te ruimen.

het plan

TRB® is bijzonder effectief in het toegang krijgen tot diepgewortelde herinneringen en de hieraan gekoppelde emoties. Zelfs gebeurtenissen uit de vroegkinderlijke tijd, waar je mogelijk geen actieve herinnering aan hebt[DP2] , kunnen bereikt worden. Want je lichaam onthoudt alles. Bijvoorbeeld door het op te slaan in je bindweefsel. We starten met de eerste vijf ademtechnieken om je te laten ontspannen. Zo maken een reis van het parasympathische stelsel (de zenuwen die zorgen voor rust) naar het sympathische zenuwstelsel (de zenuwen die actief zijn bij inspanning).

Wanneer je meer in je lijf zit en meer uit je hoofd bent, starten we met krachtiger, dieper en sneller ademen. Hierdoor maken we contact met het onderbewuste. Dit zorgt voor een overvloed aan zuurstof en energie in je lichaam waardoor DMT (een krachtige lichaamseigen hallucinogene stof) wordt aangemaakt. Deze spirituele ervaring zorgt ervoor dat je tot de kern komt. Dit proces wordt begeleid met de juiste HERZ-muziek en aromatherapie.

Jij en TRB® een match?

TRB® is er voor iedereen. Want iedereen heeft emoties en iedereen heeft wel íets meegemaakt. Zeker wanneer je de hele tijd tegen dezelfde klachten of obstakels aanloopt, kan TRB het verschil maken. Herken je een of meer van de volgende klachten, dan is TRB zeker iets voor jou:
9
Chronische vermoeidheid
9
Langdurige stress
9
PTSS
9
Angst- en paniekaanvallen
9
Hartkloppingen
9
Slapeloosheid
9
Concentratieproblemen
9
Uitputting
9
Burn-out
9
Gevoel van onmacht of hulpeloosheid
9
Oppervlakkig ademen/hyperventilatie
9
Overmatige alertheid
9
Prikkelbaarheid
9
Depressie

Combineer Trauma Release Breathwork (TRB) met Body Release Trauma Therapy (BRTT® )  voor een complete route naar heling.

Let op: gebruik je medicatie of ben je gediagnosticeerd met een psychische aandoening, informeer dan vrijblijvend welke ademhalingsoefeningen wel of juist minder geschikt voor je zijn.

TRB

Rittenkaart 3 en 5 sessies

 • Intakegesprek
 • ..
 • ..

Vanaf 215 euro

Ook losse sessies mogelijk.

Combinatie TRB & BRTT

Rittenkaart 3 en 5 sessies

 • Intakegesprek
 • ..
 • ..
 • ..
 • ..

Vanaf 410 euro

Ook losse sessies mogelijk.

Klaar om vrij te ademen? Mooi!

patronen doorbreken?

Is het tijd voor actie en wil je aan de slag met hoe je beslissingen neemt, de cirkel doorbreken en de touwtjes in handen krijgen? De deuren van de Karakterschool staan wagenwijd voor je open. Vul onderstaand formulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Start Whatsapp
  Ready to change your life?
  Waar kan ik je mee helpen?