The only way is up

De Karakterschool is er om jou te helpen. Op een manier die past. Bij jou en je leven. Geen onduidelijk gedoe, maar straight to the point. Dat je nu hier bent, betekent dat je een verandering wil. En die motivatie is goud. Want daar gaan we mee aan de slag. 1 op 1. Om je handvatten te geven zodat je zelf stappen kunt zetten die jou verder brengen. Weg met die slachtofferrol. Tijd voor actie.

Jij moet het doen

Onze werkwijze is kraakhelder, puur en resultaatgericht. Welk traject je ook kiest, het is belangrijk dat we klikken. Dat jij je prettig voelt bij ons. En met een intakegesprek weten we snel genoeg of dit zo is. Zo niet, even goede vrienden. Want het draait om jou. En het opruimen van die blokkades.

Met hulp van onze karaktertest wordt snel duidelijk waar onze focus moet liggen. Welke struggles je nu doormaakt, welke patronen je tegenhouden en waarom je doet wat je uiteindelijk keer op keer doet. Dat is niet iets om je voor te schamen. Zeker niet. Want jij gaat precies deze shit gebruiken om muren te slopen. Voor eens en voor altijd.

Jouw Roadmap

Zo gaan we het doen

Kennismaking

HulpvraaG

1,5 uur durend gesprek. Hierin bespreken we de hulpvraag, wensen en verwachtingen. Aan de hand van het intakegesprek maken wij een plan op maat.

 

h
2

Welk aanbod past bij jou?

Het traject duurt 4 tot 6 maanden. Uit onze ervaring blijkt dat deze tijd nodig is om patronen te doorbreken, bewustzijn te vergroten en stevig leiderschap te ontwikkelen. Hoe lang het precies duurt, hangt of van jouw hulpvraag.
Het traject is een samenwerking tussen gesprekken, personal training en out-of-the-box activiteiten/interventies…

3

nazorg

..De Karakterschool gelooft in goede nazorg. Na het traject blijven wij nog even met je meelopen. Zo wordt je niet ineens in het diepe gegooid.
Mocht je De Karakterschool langer nodig hebben? Kijk dan op ons specifieke Nazorg aanbod..

De Karakterschool-trajecten

We helpen je met maatwerk. Trajecten die volledig op jou zijn afgestemd. Voordat we je meer vertellen over deze trajecten is het belangrijk om te weten dat de juiste begeleiding tijd kost. Om een Karakterschool-traject succesvol te laten zijn, hebben we minimaal 12 weken nodig. Zo kunnen we nieuwe patronen creëren, waardoor de transformatie succesvol zal zijn. Waar je de rest van je leven op kunt bouwen.

Consult

Karaktertest

1 dag cut the crap

5
Intakegesprek
5

Karaktertest

5
Evaluatierapport
12 Weken

Traject

3 maanden persoonlijke ontwikkeling

5

Intakegesprek

5

Karaktertest

5

Kickoff

5

6 consulten op locatie

5

Tussentijdse evaluaties

5

Opdrachten voor thuis

5

Tussentijds contact via telefoon of e-mail

5

1 out-of-the-box activiteit

5

Evaluatierapport

BRTT

Verbinden en verdiepen

5

TRB

Verbinden en verdiepen

5

De juiste handvatten

Met de trajecten van de Karakterschool gaan we naar de kern van jouw persoonlijkheid en gedrag. Waarom ben je niet happy? Waarom is het nog niet gelukt dit te veranderen? En vooral: wat past bij jou? Jouw traject is tailor made, volledig afgestemd op jou. Daar doen wij onze stinkende best voor. Maar daar vragen we wel wat voor terug: jouw commitment.

Want wij kunnen je alleen helpen als je vol gas gaat. Vol gas naar een nieuwe toekomst. Met perspectief, vertrouwen en een set aan skills waar je trots op kan zijn. Klinkt te mooi om waar te zijn? Try us.

Like what you see?

Werk toe naar leiderschap

Onze trajecten bieden je de keuze om met jezelf aan de slag te gaan op een manier die bij jou past.

Inzicht

Wil je snel weten welke karakterstijlen jouw gedrag aansturen en hoe je deze productief kunt benutten, dan is pakket Inzicht een winner. We zoomen in op wat jou jij maakt. En we ontdekken welke patronen een rol spelen in jouw leven.

Deep Dive

Na eerst je karakterstijlen in kaart gebracht te hebben, is het tijd voor een duik in je gedrag, je patronen en je valkuilen. In zes sessies werken we hard aan het opruimen van jouw belemmeringen en blokkades. Maar je gaat ook zelf aan de slag met opdrachten die je thuis kunt uitvoeren en een out-of-the-box activiteit, begeleid door een professional uit het werkveld.

Nazorg

De Karakterschool gelooft in goede nazorg. Binnen de reguliere zorg hebben wij ervaren dat onze doelgroep een goede begeleiding in nazorg mist. Of is hetgeen wat ze aangeboden krijgen niet aansluitend op de hulpvraag.
Binnen de Karakterschool hebben wij nazorg op maat. Waar de een hulp nodig heeft bij de juiste keuzes maken, struggelt de ander met structuur. Ook hier kijken wij naar jouw karakter en patronen, maar vooral naar je kwaliteiten. Tegelijkertijd kan je er voor kiezen om samen met andere krachtige gelijkgestemde te verbinden. Dit doen we doormiddel van de back2basic dagen. Twee maal per maand staat de zaterdag in het teken van een bepaald thema. Midden in de natuur aan de slag met je lichaam en mind.
Het nazorg traject is zowel een mooie aansluiting op ons traject, als die van een zorgtraject binnen de reguliere zorg.

. Meer weten over onze werkwijze?

Meer weten over onze trajecten of waarom wij doen wat we doen?

Is het tijd voor actie en wil je aan de slag met hoe je beslissingen neemt, de cirkel doorbreken en de touwtjes in handen krijgen? De deuren van de Karakterschool staan wagenwijd voor je open. Vul onderstaand formulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

    Start Whatsapp
    Ready to change your life?
    Waar kan ik je mee helpen?