The only way is up

De Kampus is er om jou te helpen. Op een manier die past. Bij jou en je leven. Geen onduidelijk gedoe, maar straight to the point. Dat je nu hier bent, betekent dat je een verandering wil. En die motivatie is goud. Want daar gaan we mee aan de slag.
1 op 1. Om je handvatten te geven zodat je zelf stappen kunt zetten die jou verder brengen. Weg met die slachtofferrol. Tijd voor actie.

Jij moet het doen

Onze werkwijze is kraakhelder, puur en resultaatgericht. Welk traject je ook kiest, het is belangrijk dat we klikken. Dat jij je prettig voelt bij ons. En met een kennismakingsgesprek weten we snel genoeg of dit zo is. Zo niet, even goede vrienden. Want het draait om jou. En het opruimen van die blokkades.

Met hulp van onze uitgebreide intake en eventuele karaktertest, wordt snel duidelijk waar onze focus moet liggen. Welke struggles je nu doormaakt, welke patronen je tegenhouden en waarom je doet wat je uiteindelijk keer op keer doet. Dat is niet iets om je voor te schamen. Zeker niet. Want jij gaat precies deze shit gebruiken om muren te slopen. Voor eens en voor altijd.

Jouw Roadmap

Zo gaan we het doen

zet die eerste stap

HulpvraaG

Stuur een whatsapp of plan direct een kennismaking in. Tijdens dit gesprek voelen we of het klikt, bespreken we de hulpvraag, wensen en verwachtingen. Aan de hand van dit gesprek plannen we een GO in.

 

h
Doorpakken

GO

Thuis heb je een uitgebreid formulier ingevuld. Samen met jouw wensen, verwachtingen en hulpvraag zorgt dit voor een helder plan. Tijdens de GO bespreken we een aantal wegen welke naar jouw herstel leiden. Je kiest wat voor jou past.

weg van de meeste weerstand

Transformatie

Welke weg je ook gaat lopen, ben consequent.
Uit onze ervaring blijkt dat tijd en regelmaat nodig is om patronen te doorbreken, bewustzijn te vergroten en stevig leiderschap te ontwikkelen. Daarom zal er vanuit DKS altijd worden gekozen voor een samenwerking voor minimaal 12 weken.
Hoe lang het precies duurt, hangt of van jouw hulpvraag.

rustig landen

erNa-zorg

..De Karakterschool gelooft in goede nazorg. Na het traject blijven wij nog even met je meelopen. Zo wordt je niet ineens in het diepe gegooid. Hierna neem je minimaal 3 afspraken mee, die zet je in wanneer je het nodig hebt. Onbeperkt geldig.

We helpen je met maatwerk.

Een traject die volledig op jou is afgestemd. Om een Karakterschool-traject succesvol te laten zijn, hebben we minimaal 12 weken nodig. Zo kunnen we nieuwe patronen creëren, waardoor de transformatie succesvol zal zijn. Waar je de rest van je leven op kunt bouwen. Nog niet ready voor een Traject, maar wel om aan jezelf te werken? Kijk bij onze losse sessies.

Karakterkennis Traject
5

Inhoudt van het traject verschilt per klant, behoefte, wensen en verwachtingen. Het traject heeft een minimum van 12 weken.

Er wordt gebruik gemaakt van verschillende methodieken. Aansluitend op de hulpvraag.

5

Opdrachten voor thuis

5

Tussentijds contact via whatsapp

5

1 out-of-the-box activiteit

5

Goede nazorg

Prijs op maat. Afhankelijk van inhoudt, frequentie, verwachtingen en wensen.

 

los te boeken

BRTT&TRB

Body release trauma therapie & Trauma release Breathwork.
Ben je het praten beu? Dan is deze lichaamsgerichte therapie een verademing voor jou. 
We gaan aan de slag met je lijf en de hierin opgeslagen trauma’s. Uit je hoofd, in je lijf.

 

– intake

– Een sessie duurt 1,5 tot 3 uur
– Lichte snack

– heldere handvatten

– nazorg

 

Karakter inzicht

Wil je zonder het traject te doen toch meer weten over jouw karakterstructuren, en wat hiervan de impact is op je gedrag?
Met Karakter inzicht ga je begrijpen welke patronen onderdeel zijn van je karakter, en hoe je deze kan transformeren. We bespreken je triggers, valkuilen en kwaliteiten. 

– De Karaktertest via email

– Sessie van 1,5 tot 2 uur 
– Uitgebreid rapport met uitleg en heldere handvatten mee naar huis

– Ongeveer 4 weken na ons gesprek checken we nog even bij je in. 

 

De juiste handvatten

Bij de Kampus gaan we naar de kern van jouw persoonlijkheid en gedrag. Waarom ben je niet happy? Waarom is het nog niet gelukt dit te veranderen? En vooral: wat past bij jou? Jouw traject is tailor made, volledig afgestemd op jou. Daar doen wij onze stinkende best voor. Maar daar vragen we wel wat voor terug: jouw commitment.

Want wij kunnen je alleen helpen als je vol gas gaat. Vol gas naar een nieuwe toekomst. Met perspectief, vertrouwen en een set aan skills waar je trots op kan zijn. Klinkt te mooi om waar te zijn? Try us.

Like what you see?

Meer weten over onze trajecten of waarom wij doen wat we doen?

Is het tijd voor actie en wil je aan de slag met hoe je beslissingen neemt, de cirkel doorbreken en de touwtjes in handen krijgen? De deuren van de Karakterschool staan wagenwijd voor je open. Vul onderstaand formulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

    Start Whatsapp
    Ready to change your life?
    Waar kan ik je mee helpen?