Jij en de Karakterschool:

een match?

Nu vraag je je misschien af: ‘Is de Karakterschool wel iets voor mij?’. Goeie vraag. Meestal komen we hier pas achter als we een traject met je starten, maar gelukkig kunnen we je ook al wat info geven zodat je zelf direct die afweging kunt maken.

Own it

Ja, we bieden hulp en houvast aan jongvolwassenen die vastlopen of het lastig hebben. Maar er is een flinke ‘maar’. Jouw instelling en jouw wilskracht bepalen of deze hulp iets gaat veranderen. Want wij gaan alleen met je aan de slag als je écht die verandering wilt. Als je écht klaar bent met hoe het nu gaat. Ben je eigenlijk wel comfortabel zo ? Dat mag, maar dan ben je hier aan het verkeerde adres. 

Klinkt hard, maar kiezen voor de Karakterschool is niet zomaar een keuze. Dit doe je met alles wat je hebt. Of misschien niet eens wist wat je hebt. Dus pak je verantwoordelijkheid, meld je aan en maak die U-turn!

Quick fix

Seks, drugs, destructieve relaties, emotie eten, gamen, noem het maar op. We hebben alle vluchtroutes inmiddels wel gezien. En we snappen het. Maar het is wel de easy way. En het blijft telkens niets meer dan een quick fix. Tot je er echt iets aan gaat doen. De Karakterschool is er voor jou als jij dat diep van binnen ook weet. Als je snapt dat al deze patronen je niet alleen afremmen, maar zelfs afstoppen.

Die belemmeringen gaan we aankijken en tackelen. Met de Karakterschool stop je met vluchten. Pak je de regie terug. En begin je met bouwen aan een nieuw leven. Met meer rust in je kop. Want dat verdien je.

Klaar met die slachtofferrol? Mooi!

Is het tijd voor actie en wil je aan de slag met hoe je beslissingen neemt, de cirkel doorbreken en de touwtjes in handen krijgen? De deuren van de Karakterschool staan wagenwijd voor je open. Vul onderstaand formulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

    Start Whatsapp
    Ready to change your life?
    Waar kan ik je mee helpen?