Dit is de Kampus

Wij zijn er om jou te helpen. Of je nou muren wilt slopen of jezelf beter wilt begrijpen. De Kampus helpt jou om je persoonlijkheid te doorgronden, nieuwe keuzes te maken en met de kin omhoog naar de toekomst te kijken. Maar wat is De Kampus? En waarom denken wij dat we jou zo goed kunnen helpen?

Weken

Programma's

Karakters

Been there, Done That

De Kampus is ontstaan om mensen van 17 t/m 30 jaar te helpen met hun struggles. En dan denk je misschien: ‘daar heb je de zoveelste weer’. Misschien wel. Maar groot verschil is dat we weten waar we over praten. Want ook wij hebben de shit gezien die jij nu misschien ziet. Ook wij zaten vast in die patronen waar je knettergek van wordt.

En dat is ons grote voordeel. Wij hebben veel ervaring opgedaan binnen het werkveld van onder andere verslaving. We kennen de complexe situaties van jongvolwassenen, maar weten ook dat de huidige zorg niet altijd biedt wat jij nodig hebt. Wij levellen net iets makkelijker met je. Wij begrijpen net iets beter waar je vandaan komt. En waarom het al een medaille waard is dat je deze tekst nu leest. We weten dat het allesbehalve makkelijk is. Maar we weten ook dat je met de juiste hulp een heel eind kunt komen. Daarom zijn wij de Kampus.

Toon karakter

Wist je dat iedereen zeven karakterstijlen heeft? Ook jij? Maar wist je ook dat er slechts drie karakters dominant zijn? Mag je voor nu gelijk vergeten. De karakterstijlen die je jezelf hebt aangeleerd zitten je nu in de weg. Maar bepalen wel wat je doet. Inzicht in deze karakterstijlen brengt je niet alleen rust, maar zorgt ook voor een fijner leven. Sounds good, right?

Daarom zoomen we bij de Kampus in op jouw karakter. In alle verschillende vormen. We kijken naar wat voor blokkades én voor kracht zorgt. We helpen je inzicht te krijgen in patronen. Stukje theorie, goed gesprek maar vooral lichamelijk ervaren. Zodat je zelf, met onze hulp, die knop kan omzetten. En wel het leven kan hebben dat je voor ogen had. Dat is niet altijd eenvoudig, maar wel haalbaar.

Onderwijs in zelfkennis

Het is ons doel dat jij jezelf leert kennen. En snapt waarom je doet wat je doet. Of dat je lichaam reageert hoe het reageert. Want zodra je dit weet, kan je er iets mee doen. Weet je wat je triggers zijn, dan kan je daarnaar handelen. Weet je wat je valkuilen zijn, dan kan je ze ontwijken. En weet je wat je kwaliteiten zijn, dan kan je ze inzetten.

Met een intensief traject ga je hard aan de slag. Dat kan heftig zijn. Maar het gaat je wel helpen. Om betere keuzes te maken. Om gelukkiger te worden. En om meer begrip voor jezelf én de mensen om je heen te hebben. Herkennen is begrijpen. Dus tijd om afscheid te nemen van die oude jij. The future is bright. Get going!

Meet the team

Melissa

Oprichter van De Kampus.
Door schade en schande wijzer geworden en een praktijkvoorbeeld van ‘been there done that’.  
Met een achtergrond als energetische therapeut, persoonlijk begeleider voor complexe doelgroepen, therapeut lichaamsgerichte traumaverwerking en karaktercoach.

Ik ben zeven jaar werkzaam geweest in de reguliere zorg. Thema’s als verslaving, hechting en trauma’s bij jongeren waren daily business. Mijn eigen ervaringen zorgen ervoor dat ik goed kan levellen en meer wil en kan betekenen dan nu in de reguliere zorg.

Ik geloof in een combinatie van werken met lichaam, geest en energie. Om mezelf los te maken van de reguliere methodes, heb ik de Kampus opgericht. Samen met ons gespecialiseerde team zetten we methodieken in die écht werken.

De wereld verandert in een rap tempo, of we dit willen of niet, wij veranderen mee. Mijn missie is om jongvolwassenen te ondersteunen en te begeleiden op een manier die past bij deze tijd.

” Move the next generation to a higher frequency”

Kelly

Meer weten over onze trajecten
of waarom wij doen wat we doen?

Neem contact op

Is het tijd voor actie en wil je aan de slag met hoe je beslissingen neemt, de cirkel doorbreken en de touwtjes in handen krijgen? De deuren van de Kampus staan wagenwijd voor je open. Vul onderstaand formulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

    Start Whatsapp
    Ready to change your life?
    Waar kan ik je mee helpen?